Den här veckan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Den här veckan.

Good morning sunshines! 
 
Äntligen måndag! Den här veckan väntar både en del måsten, men också saker som jag ser fram emot. 
 
  • Inlämning. Jag har en inlämning som ska vara inne på torsdag,  vilket betyder – som ni vet – en hel del plugg den här början av veckan. Kursen är superintressant – men en inlämning är ju alltid en inlämning, haha. 
  • Jag har två inlägg/samarbeten som ska upp den här veckan. Att skriva ett sånt här inlägg kräver oftast planering, men också en del riktlinjer. Jag samarbetar aldrig med företag som jag inte kan stå för och vill alltid göra ett så bra jobb som möjligt såklart – därför blir detta en av de större punkterna den här veckan 🙂 
  • KUB-test. På onsdag är det dags för vårt KUB-test! Själva testet är väl egentligen sisådär kul, men att få se den lilla krabaten (eller krabaterna?) är ingenting jag säger nej till – det ska bli så mysigt! 
  • I helgen är det MTB-tävling och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig och att Fredrick bestämmer sig för att köra – det blir antagligen den sista tävlingen för i år och det var så längesedan vi kollade. No preasure, honey! Haha.
  • När inlämningen är klar så är det operation storstädning här hemma. Den typen av städning där jag ska vara nitisk i varenda liten vrå – det blir en bra belöning och jag längtar redan! 
  • Boka in en övernattning på Falkenberg Strandbad för mig och Fredrick. Det får bli någon dag i november och ska bli så mysigt att bara få umgås på tu man hand och kanske sova ut för en gång skull, haha. 
  • Sist men inte minst så ska jag försöka få till ett löppass med löparvagnen och Julia tisdag, onsdag och torsdag den här veckan. Det passar bra när Elise är på dagis och Julian ska sova lite innan lunch. 
Vad ska ni göra i veckan?
 
Kram.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons