Akuten och härliga inredningstips. Snacka om två motsatser! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Akuten och härliga inredningstips. Snacka om två motsatser!

I samarbete med Jollyroom. 
 
Heeej! 
 
Vet ni hur konstigt det kändes att inte blogga på en hel dag igår? Ledsen för det, men det fanns verkligen inte tid. Plugget har tagit all min ‘lediga’ tid och att vara mamma på det kan ibland bli rätt tufft. Tack vare mamma, Fredrick och hans fantastiska föräldrar så har jag bara själva finslipningen kvar och kan skicka in den med flaggan i topp 🙂 
 
Vi har suttit på akuten större delen av förmiddagen idag. Eller vi och vi – Fredricks föräldrar fick åka med Julia eftersom vi skulle på KUB. KUB-testet gick strålande och han/hon där inne är redan 6.6 cm lång! Julen är dock kanske inte lika okej – hon har blåsor i mun och hals, stackarn. Så nu är det alvedon, ipren och aftamed som gäller. Den sistnämnda är som en bedövning för att hon inte ska ha lika ont. Hoppas detta går över snabbt. Någon av era små som haft liknande? Vi ska tillbaka till öra-näsa-hals-avdelningen imorgon för att utesluta öroninflammation – de kunde helt enkelt inte kolla in i hennes öron idag – hon blev alldeles hysterisk. Så vi får ta oss vidare till proffsen 🙂 
 
Nu till något roligare: häromdagen fick vi hem ett fantastiskt bud från Jollyroom. Paketet innehöll en saccosäck och en förvaringsbänk som verkligen blivit omtyckta här hemma. Elise släpper inte saccosäcken ur sikte och packar upp och ner ur lådan hela tiden. Som tur är finns det en spärr som gör att inga fingrar kläms här iallafall, haha. Två heta inredningstips till er som behöver fylla ut barnrummet/barnrummen där hemma 😉 
 
Nu väntas blomkålssoppa och färskt bröd till middag. Jag är så hungrig och vill bara mysa med familjen ikväll – utan böcker, papper och penna för en gång skull.
 
Hoppas ni får en fantastisk kväll. 
 
Kram.
 
// Du hittar fler fina saccosäckar och barnmöbler hos Jollyroom //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons