Bilder från gårdagen och sjukhusbesök. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bilder från gårdagen och sjukhusbesök.

God morgon solstrålar! 
 
Jag vill säga att jag är pigg, alert och redo för en ny dag, men jag är verkligen heeelt slut, haha. Natten var lång och Julia spenderade många ledsna timmar. Om en stund ska vi tillbaka till sjukan för att konstatera om det är öroninflammation eller inte. Hon har som sagt blåsor i munnen och halsen så läkaren trodde att det “bara” var ett vanligt virus, men hade svårt att få Julia still att hon valde att skicka en remiss istället. 
 
När vi kommer hem igen kommer mamma hit och passar Julia en stund medan jag fixar det sista på min inlämning. Den måste postas idag (yes, den postas in till skolan!) och jag har bara finslipet kvar. Det ska bli skönt att lägga den på lådan! 🙂
 
Dags att kila iväg och lämna Elise på förskolan. Åh, vad jag gärna hade legat kvar i sängen .. 
 
Kram på er och ha en fantastisk torsdag! 
 
// Fikar man med farmor och farfar så gör man! //
// Jag saknar min glada, pigga jul <3 <3 //
// Liten sjukling igår. Hon slemmar verkligen konstant och vi torkar säkert av hennes halsveck någon gång i timmen. Stackars, stackars liten! //
// Farmor och farfar var med på lunch igår! Ja, Elises och Julias farmor och farfar då, haha. //
// Jag har sagt det förr, men kan säga det tusen gånger om: tonfiskbaguetten på Le Pain Francais är to-die-for! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons