Göteborgsmamman

Alicia Vikander hälsar på i Göteborg.

God morgon! 
 
Vi är precis på väg utanför dörren och ska möta upp mamma på stadsbiblioteket för lite lek och bus. Fredrick ligger hemma i feber, frossa och en förkylning from hell så vi hittar på något annat för att slippa leka butler här hemma, haha. 
Det perfekta när man är två på biblioteket med två barn, är att en kan leka på barnavdelningen och en kan måla med den som är lite äldre. Plus att det blir en perfekt och lugn fredagsmorgon 🙂 
 
När vi hämtat Elise igår tog jag en sväng förbi LUSH på Kungstorget för att hämta lite produkter som väntade på mig. Världens snällaste Nadine på LUSH skickade lite nyheter för att jag missade eventet hos dem när jag var sjuk – och låt mig säga såhär: de är verkligen magiska! Lovar att berätta mer när jag testat dem här hemma. Snow Fairy luktar precis som geléhallon – det går inte att sluta lukta, haha. 
 
Vet ni vem jag gick förbi häromdagen förresten?! ALICIA VIKANDER! Först trodde jag bara att det var någon som var galet lik, men det visade sig att Alicia är hemma i Göteborg i veckan – så kul! Hon är verkligen supersöt och en fantastisk skådespelare – så kul att hon vann en Oscar! 
 
Nej, nu måste jag sätta fart! Den nya frukosten här hemma har blivit knäckemacka med avokado och örtsalt – börjar jag tycka om avokado nu äntligen?! 
 
Ha en underbar dag och en härlig start på helgen! 
 
Kram.
 
// Vinterns nyheter från LUSH – perfekta julklappar 🙂 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.