Göteborgsmamman

Äntligen måndag!

Hej måndag! 
 
Hoppas ni har sovit gott. Äntligen är det måndag och en ny vecka börjar! Den här veckan är relativt oplanerad än så länge och det känns faktiskt sådär gott rakt in i själen. Det ger mig en chans att återhämta mig lite och hinna ikapp saker som ligger och väntar. Nästa vecka åker jag och Fredrick iväg under helgen och det ska bli så skönt med lite mystid och förhoppningsvis en lång och skön sovmorgon 🙂 
Men fram tills dess är det work-work, plugg-plugg och vardag som gäller! Och den är ju inte fy skam den heller – vardagen alltså! 
 
Igår hämtade jag Elise vid 11 efter att hon hade spenderat natten med min mamma och syster. Medan syster åkte till jobbet så åkte jag, mamma och barnen för att äta lunch. Vi åkte till en sushibar i Särö och efteråt passade vi på att storhandla. Det känns som om vi kommit ur det lite på sistone, men det är ju himla skönt att fylla upp kyl, frys och skafferi – då känner jag mig rik som Fredrick brukar säga, haha.
Kvällen blev lugn och den här dagen likaså. Vi har ingenting planerat utan jag tänker att jag ska försöka röja lite här hemma och rensa hallen från tunna jackor – det är ju rena vintern ute nu och sommarjackorna kommer knappast behövas längre! 
Har ni förresten hört att det vankas en riktig vargavinter? Mysigt, men det kräver ju sina kläder! Jag måste hitta en varm vinterjacka att kura in mig i när minusgraderna blir allt fler. 
 
Vad ska ni göra idag? 🙂
 
Kram. 
 
// Tack mamma för en fin-fin dag! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.