IKEA-toka. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

IKEA-toka.

God morgon lovies! 
 
Hoppas ni har sovit gott. Jag la mig redan strax innan 22 igår och känner mig otroligt pigg idag efter många timmars sömn. 
Vi har precis ätit frukost och Fredrick har åkt iväg till jobbet. Det är dagisdags för Elise om en stund och när hon är lämnad så åker jag och Julia med svärmor till IKEA. Jag är verkligen en IKEA-fanatiker och kan gå där i timmar. Tur att vi ska hämta Elise kl 14, haha. 
 
Så vi klär på oss och sticker tycker jag! Jag ska plocka upp en Metro idag för där i väntar en överraskning tror jag 🙂 Vad det är får ni se lite senare! 
 
Ha en fin tisdag! 
 
Kram. 
 
// De här spontana bilderna gillar jag; Julia satt och tuggade på sin mat och jag tog upp kameran. “Julia” säger jag med en len röst och hon svänger med huvudet och gapskrattar – precis som om hon vet att det är kameran som väntar och att hon ska fåna sig. Haha, älskade ungar!!” 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons