Svärmors-tripp. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Svärmors-tripp.

God morgon superstars! 
 
Jag är på ett strålande humör och det finns inte mycket som kan få mig på annat. Jag och tjejerna är på väg till ett event med Stena Lina och har – precis som vanligt – inte en minut över till att något ska haka upp sig i planeringen, haha. 
På plats kommer vi träffa Emma och Siranee och det väntas pressträff och frukost. Det kommer även vara en del barnaktiviteter och jag är säker på att Elise kommer trivas som fisken i vattnet. 
 
Igår gjorde jag och Julia IKEA med svärmor och Fredricks brorsdotter. Jag fick köpt en massa tavelramar och har påbörjat vår fotovägg här hemma – älskar fotoväggar, men det har jag sagt förut 🙂 Tycker det är så himla personligt och mysigt. Även doftljus, stearinljus, nya handdukar och en vacker kopp fick följa med hem – lovar att visa allt sen!
 
Dags för oss att kila! Vi hörs lite senare 🙂
 
Kram.
 
// Mysig dag på IKEA med svärmor igår. //
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons