Höstlov eller läslov? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Höstlov eller läslov?

God morgon! 
 
Hoppas ni har sovi gott. Jag gick och la mig innan 22 igår igen och det är nog min nya grej – känner mig så otroligt utvilad när morgonen väl kommer då. 
När Fredrick kom hem från jobbet igår så passade jag på att springa ute i regnet en stund. Att sedan få komma hem, äta en god middag och ta en varm dusch innan man la sig var pricken över i:et 🙂 
 
Hörrni, på tal om ingenting – har ni hört av de ska byta namn på ‘höstlov’ till att börja kalla det ‘läslov’? Jag måste medge att min första tanke var “varför byta namn på en sån grej”, men det verkar som om det faktiskt finns en bra tanke bakom det. Barn idag läser mindre än vad man gjorde förr och genom olika ‘uppgifter’, tex läsbingo, så vill man försöka uppmuntra till mer läsning och när passar då inte bättre än under loven? 
Jag tycker det är en bra idé 🙂 Vad jag förstått det som så är såklart inte uppgifterna obligatoriska, utan mer som en valfri typ av aktivitet under loven man har under året. 
Vad tycker ni? Tumme upp eller ner? 
 
Kaffet är på väg ner i magen – nu ska vi kila iväg och lämna Elise på dagis innan jag och Julia hittar på andra bus. Hoppas ni får en härlig dag! 
 
Kram.
 
// Tokiga unge! <3 //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons