Fredagsmys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fredagsmys.

God morgon! 
 
Det hinner nästan inte gå en sekund efter att Elise vaknat innan hon säger “barnprogram” och vill att man sätter på tvn och Barnkanalen. Det hade visserligen kunnat ge mig en extra sovmorgon, men så har vi ju lill-marodören nummer två här hemma och hon är inte sen med att vakna och hoppa runt i sängen som en känguru. Hon kastar sig verkligen från sida till sida och det går åt rätt så mycket energi åt att hålla koll på att hon inte faller ner för kanten, haha. Nåja, det är ju kul att de är glada iallafall – sova kan man göra när man blir gammal! 🙂
 
Igår kväll blev det tacos till middag – det var verkligen längesen! Jag kommer ihåg hur välfyllda de här hyllorna var på ICA när jag jobbade där, men när alla handlat mat för fredagskvällen så ekade de tomma. Hur många av er har tacos som en stående favorit på fredagar? 
 
 
Idag tänkte jag att vi skulle ta en sväng till XXL och se om de kan ha några bra vinterkängor till Elise. Vi köpte hennes förra där och var så nöjda med hur täta, varma och enkla de var att ta på när snön kom. 
Annars står inte mycket på att-göra-listan idag. Vad ska ni hitta på? 🙂 
 
Kram.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons