Föräldramöte på en magsjuk förskola. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Föräldramöte på en magsjuk förskola.

God morgon.
 
Hoppas ni har sovit gott! Inatt vaknade Elise och ville måla (!?). 
-“Elise, vi målar imorgon när Emmy och Charlie kommer”
Om jag säger att hon inte godtog det här svaret så är det en underdrift. Hon började gråta hysteriskt och jag förstod rätt fort att hon inte var riktigt vaken. Efter någon minut somnade hon. 
Ett par timmar senare så vaknade Julia och klockan var 04:30. Då tyckte hon att det var dags att gå upp och började hoppa runt i sängen och skratt-skrika så som bara barn kan. Efter många om och men så somnade hon också om, men jag låg kvar en bra stund efter det här och känner mig idag ungefär lika fräsch och pigg som efter en tuff utekväll. 
 
Annars mår jag bra! Vi spenderade gårdagskvällen hemma hos Fredricks föräldrar och åt hemmagjord spaghetti coh köttfärssås och barnen lekte med sina kusiner. En lugn och skön kväll .
Idag har vi inga planer – det säger jag ju egentligen alltför ofta, men jag gillar de spontana idéerna och utflykterna. Jag har två prov den här veckan så får jag en minut över så ska jag plugga inför dem. 
Ikväll är det dags för vårat första föräldramöte och det är jag som går medan Fredrick stannar hemma med barnen. Jag tycker det ska bli superkul! Det enda skulle väl vara då att magsjuka går på dagiset och jag känner väl lite sisådär för att gå dit pga det. Vad hade ni gjort? Tror ni de kommer ställa in mötet? 
 
Nu tror jag Elise vaknar i andra rummet – dags för en liten pussattack.
Ha en fin dag! 
 
Kram.
 
// Dagens frukost blev julskinka med senap på vörtbröd! Välkommen julen! 7 veckor kvar! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons