Vad säger ni? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad säger ni?

God morgon mina kära! 
 
Hur mår ni? Så himla roligt att de tär så många som engagerar sig både här och på Facebook när vi pratade om den nerlagda förlossningsavdelningen på Mölndal igår. Jag gillar att få höra era röster ska ni veta! En tanke jag har är att jag kanske ska se om jag kan få tag på någon ansvarig som bara kan få berätta lite mer – det känns som om det står rätt så lite om det på nätet. Vad sägs om det?
 
Jag och Julia sitter och degar på Espresso House idag. Det är snö här ute i Göteborg och jag värmer mig med en stor cappucino. Julia sover och jag jobbar och förbereder mig lite inför en tenta som jag ska ha nu vid lunch. Fredricks mamma är en ängel och kommer för att passa Julia och planen är att jag blir klar lagom tills att Elise ska hämtas från förskolan. Magsjukan verkar ha lugnat ner sig där och ingen har kräkts på 5 dagar – skönt! 
Föräldramötet igår gick bra. Jag fick vara sekreterare och har lovat att renskriva protokollet idag. Jag tänkte skriva lite om vad vi gick igenom på mötet och vad man kan förvänta sig att det gås igenom på ett föräldramöte när barnet går på förskolan. 
 
Men nu är det fokus tenta och när jag hämtar Elise ska jag försöka få tajmat in en utomhusfotografering. Det är ju såå vackert med allt det vita !
 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Kram. 
 
// En lugn och skön morgon på Espresso House. Det passar bra med en värmande cappucino i ett vintrigt Göteborg. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons