Juniorsviten på Falkenberg Strandbad. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Juniorsviten på Falkenberg Strandbad.

Hej! 
 
Nu är vi utcheckade och i bilen på väg hem igen – snacka om att det här dygnet har gått snabbt! Jag glömde vår neccesär på hallbordet hemma så vi fick ta vägen om ICA igår för att köpa på oss lite smått och gott. Tandborste och tandkräm fanns dock på hotellet, men vi hade glömt öronproppar, hårborste, smink och allt sånt också – så klantigt! 
 
Frukosten imorse var underbar och det fanns löjligt mycket att välja bland. Fredrick frågade om de hade gröt och fick till svar att han skulle vänta lite så skulle de prata med köket – 4 minuter senare fanns det även gröt på vårt bord. Jag blir nästan lite ställd när sånt händer – när man får den där extra hjälpen eller servicen som får en att känna sig som en prins eller prinsessa 🙂 Ni förstår hur jag menar, haha.
Efter frukosten tog vi en promenad längs med vattnet innan vi checkade ut och satte oss i bilen på väg hem mot Göteborg.
Tack Falkenberg Strandbad för allt ni gjort för oss – vi kommer garanterat tillbaka! 
 
Nu ska vi hem mot Göteborg och plocka upp våra små tjejer på vägen – jag har hört att det väntas en pussattack – som jag har saknat dem! 
 
Ha en fin måndag,
 
Kram. 
 
 
// En liten bildbomb från vår juniorsvit och frukost på Falkenberg Strandbad. Jag älskar inredningen och maten var suverän! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons