Dags för julpyssel! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags för julpyssel!

God morgon på er! 
 
Hoppas ni har vaknat på ett strålande humör. Jag vaknade med lite huvudvärk, men det beror nog på att tjejerna 02:58 fick för sig att det var morgon och börjar busa runt i sängen. Påminn mig om att det där med att Elise sover i eget rum är en bättre idé för oss alla. 
Sedan dess blev det nog att jag låg och småspände mig för att se så att båda somnade – vilket resulterade i huvudvärk 🙂 
Nåja, den är där och jag blir inte mer ledsen för det – förhoppningsvis går det ju över! 
 
Idag ska jag och Julia ner på stan för att se om vi kan hitta något roligt julpyssel att fixa med här hemma. Jag vill hitta något som Elise kan vara med på och som vi kan börja använda redan nu. Har ni några tips? Jag tänker såna där glasburkar som man kan göra lyktor av, men tror ni inte jag slängde alla sparade barnmatsburkar för att jag ändå inte använde dem? Jo. Så vi får tänka om lite. Något roligt ska det bli! 
 
Jag känner att det saknas kaffe i den här kroppen. Bäst att hälla i sig 2 kannor innan Julia behöver sova middag. 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram. 
 
// Gårdagens middag: stek med ris och sås – mums! Ledsen för de gula bilderna dock – så blir det lätt när mörkret faller på och man använder en kökslampa till fotograferingen, haha. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons