Julpyssel för vuxna och barn. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Julpyssel för vuxna och barn.

Freeeeeedag! Hur många av er har längtat lite extra till den här dagen hela veckan? Jag älskar fredagar, men jag önskar många gånger att man bara behövde jobba halvdagar just den här dagen – tänk vad härligt om man hade fått förlängt fredagsmys! 
 
Igår hade vi en riktig pysseldag här hemma. Jag passade på att göra något mysigt till hallen medan Julia sov och Elise var på dagis och sen när vi hämtat henne så fick hon sätta igång med ett pyssel som passade henne lite bättre 🙂
Vill ni göra en sån ‘gran’ som vi gjord så hittar ni ljusslingan, det rutiga bandet (användes dock aldrig – men det är himla fint så det får användas till något annat) och satinbandet här hos Skapamer – de har dessutom rea på en himla massa roliga pysselsaker nu inför jul. Plastbollar och paljetter till julgranskulorna finns här och resten hittade vi hos Panduro Hobby 🙂 
I helgen åker granen upp – nu är julkänslan maxad här hemma och jag längtar  till adventsfikorna framöver. Tänk alla lussebullar och katter med lite julmust – mums! 
 
Har ni julpysslat hemma? Eller har ni tips på något roligt man kan göra? 🙂 Jag tänkte visa er ett pynt med barnmatsburkar framöver – något säger mig att en del av oss sitter på ett par såna där hemma 😉
 
Ha nu en fantastisk fredag och njut massor av livet!
 
Kram. 
 
// Julpyssel för både vuxna och barn! // 
 
I samarbete med Skapamer.se
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.