Something black is coming … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Something black is coming …

Alltså hörrni, när jag hade hämtat Elise på dagis igår så hittade jag ett väldigt skumt meddelande i brevlådan. Det känns så himla obehagligt att inte veta vem det kommer ifrån. Allt jag vet är att det verkar som om Jollyroom kommer råka ut för någonting mysigt nästa vecka … 
 
I samarbete med Jollyroom.se
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej Malin! Tänkte be dig dela med dig kring hur ni gjorde vid nattningen av era tjejer då de var bebbar om du känner för det. Sov de i din famn på kvällarna efter amning eller kunde de sova själva i sina sängar eller dylikt? Jag en en tjej som snart blir 4 månader som jag har sovande i min famn oftast hela kvällarna fram tills att jag ska sova. Blir inte så mycket egentid. Men jag är lite lat och tycker det är bekvämt att ha henne i famnen än att behöva rusa in och lägga om henne igen. Det kan ta en stund. Och tvn brukar locka en del. 😜

Annons