Grekisk afton. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grekisk afton.

God morgon! 
 
Hur mår ni? Har ni sovit gott? 🙂 
Jag känner mig faktiskt ruggigt utvilad och jag känner mig minst sagt redo för lördag! 
 
Igår hade vi grekisk afton här hemma. Det var grillad kyckling högt och lågt, ugnsgrillad potatis, hemmagjord tsatziki, kalamataoliver, sallad och det självklara brödet från Brogyllen i Saluhallen. Så jädra gott! 
Kvällssnackset blev haselnötschoklad och alkoholfritt vin – som jag njöt! 
Visste ni förresten att världens godaste tsatziki görs på 1/2 riven gurka, 2 pressade vitlöksklyftor, 3,5 dl creme fraiche, salt och citronpeppar? Den sista touchen blir succé! 
 
Idag tänker jag mig att jag ska släpa ut Fredrick för en tur på stan. Det var faktiskt längesen vi gick och strosade i affärer båda två och det har alltid varit vår kvalitetstid. Oftast lyckas vi tajma in det med att båda tjejerna ska sova så att vi får chansen att prata om allting och ingenting. 
 
Vad ska ni göra idag? 🙂 
 
Kram. 
// Hemmagjord grekisk mat 🙂 Mums! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons