Julklappstips till den inredningskära. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julklappstips till den inredningskära.

I samarbete med Taveldesign.se
 
Hej underbara ni! 
 
Såhär inför juletider skulle jag vilja tipsa om en rolig present att ge bort – eller köpa till sig själv också för den delen 🙂 Jag är riktigt sugen på en till vårt sovrum eller till hallen iallafall, och jag vet en i min närhet som ska få en i julklapp – vem det blir får ni se vid jul! 🙂 
 
Hemsidan heter Taveldesign.se. Det man gör är att man väljer ett namn, känsla eller något annat som man vill ska stå i huvudfokus på tavlan. Sen väljer man 15-30 ord som man vill att resten ska vara uppbyggt av. Voilá! 
Perfekt present till bröllopsparet, dopet eller till någon man tycker om som jag tycker blir lite extra personlig.
 
Jag tänker att jag kör ett par såna här julklappstips ett par veckor till om ni vill ha presenttips. Vad tycker ni om det? 🙂 
 
Kram till er! 
HÄR // HÄR // HÄR
 
I samarbete med Taveldesign.se
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons