Recept: Enkel och god pastagratäng. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Recept: Enkel och god pastagratäng.

God morgon älskade ni! 
 
Åh, jag har sovit som en prinsessa inatt. Verkligen sådär djupt och inte alls vaknat av alla småljud överallt. Antagligen för att gårdagen var så hektisk och jag fick avsluta dagen med en löprunda och sedan lite kvällsmys med min kärlek. Ett bra slut på en bra dag! 
 
Vi åt en supergod (om jag får säga det själv, haha) pastagratäng igår kväll som definitivt blir lunchen idag också. Otroligt enkel var den också! Koka bara upp pasta så att den blir al dente (nästan genomkokt) och stek upp köttfärssås utan att den blir för rinnig. Blanda ihop, toppa med ost och skjut in i ugnen på 225 grader i ungefär 25-30 minuter. Mumma! 
 
Idag tar jag med tjejerna och åker till min mormor. Nu var det sådär längesen igen och det är dags för lite familjemys. Jag möter mamma där och förhoppningsvis har hon även med sig hundarna för barnens skull 🙂
 
Ha en fin fredag! Nu är det helg! 
 
Kram.
 
// Färska blommor är verkligen vardagslyx! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons