Göteborgsmamman

Förmiddagen hos Wella: före- och efterbilder.

God kväll. 
 
Ibland är det sådär extra skönt att slå sig ner i soffan – idag är en sån dag. Jag har verkligen rört på mig non-stop sedan jag vaknade så lite återhämtning kommer sitta extra fint nu 🙂 
 
Idag fick jag fixat mitt hår och jag måste säga att jag sällan varit såhär nöjd. Tycker färgen passar mig perfekt och de 3 timmar jag spenderade hos Wella var väl investerade timmar. Tack snälla för er grymma kunskap att göra mitt hår precis så som jag vill ha det! 🙂 
Hoppas ni tycker det är lika fint! 
 
Jag hann springa en runda på 5 km innan middagen och väl hemma så väntade special-macke-kväll. Det är vår toast-night kan man säga och vi köper bröd med tusen olika pålägg. Idag kokade vi ägg och jag slängde även ihop en god smoothie på grekisk yoghurt, mjölk, banan och frusna blåbär/hallon – mums! 
 
Nu ska jag, Fredrick och Elise mysa till det här i soffan. Julia sover för natten och efter ett långt bad med sin syster så lär hon inte vara den första som vaknar om jag får gissa 🙂
 
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon.
 
Kram. 
 

// Lite före- ochb efterbilder med mobilen 🙂 //
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.