Recension: Remington PROLuxe Curling Tong. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Recension: Remington PROLuxe Curling Tong.

I samarbete med Remington och Buzzador. 
 
Hej på er! 
 
Nu har det blivit dags för mig att recensera skönheten i roséguld och pärlemor som jag fick hem häromdagen. Den är verkligen en riktig fröjd för ögat och en härlig julklapp till någon ni tycker om! 
 
Till den här recensionen valde jag att locka min systers hår just för att hon har det där blonda svallet som man så gärna vill sätta händerna i och för att det är lättare att locka, styla och fota på någon annan än sig själv 🙂 
På bilden har vi endast tvättat, torkat och kammat hennes hår – så ja, hon har det där magiskt raka håret som jag gärna också ärvt, men icke. 
 
PROLuxen har en så kallad OptiHeat som leverar värme där håret behöver det som mest – högre tempretur vid de tjockare partierna och lägre vid de tunnare. Dessutom sitter håret på plats utan att glida fram och tillbaka när väl virat upp det på plats. 
Tången är 32mm och du kan enkelt välja temperatur mellan 120-210 grader. Till min systers tjocka hår använde jag högsta gradantalet, men PROLuxe rekommenderar deras Pro+ inställning på 185 grader för en mer hälsosam styling. 
 
Innan vi satte igång la jag märke till den otroligt långa kabeln – något som jag tycker är super när man ska gå runt och komma åt alla vinklar på personen som sitter där på stolen, eller för att man själv ska kunna göra flera saker samtidigt när man lockar sitt eget hår. 
Det gick supersnabbt att få den varm och den värms upp på bara 30 sek. 
På Louise gjorde jag tunnare lockar, men det var lika enkelt att få dem lite tjockare och därmed ett riktigt Hollywoodsvall. Tunnare lockar passade dock bättre på henne och jag har fått en känsla av att det generellt håller längre 🙂 
När vi var klara så satte vi i 2-3 spännen för att lyfta upp håret och avslutade endast med lite hårspray för att få resultatet ni ser på bilden. 
Den har ett stadigt grepp, en snygg medföljande väska och jag kan faktiskt inte vara annat än nöjd – det är verkligen en supertång!
 
Vad tycker ni om resultatet? 🙂 Tror ni att detta är en produkt för er så hittar ni Remingtong PROLuxe Curling Tong här.
 

// Före- och efterbilder från Remington PROLuxe Curling Tong. //
 
Inlägget innehåller adlinks. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons