Going bananas. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Going bananas.

Hello sassy boys and girls! 
 
Snacka om att jag och Julia har gått bananas här hemma – fast på helt olika sätt. Jag har städat som en gaalning under tiden hon låg och slängde sig på en av huvudkuddarna som hamnat på golvet. Hon höll på i säkert 10-15 minuter innan hon hittade en flöjt och bytte underhållningsgenre. 
Nu är Elise hemma och Julia har precis somnat efter vårt mellanmål. Jag tänkte att det skulle bli grönsakssoppa till middag ikväll, men kom på att vi saknar smör till brödet som vi skulle ha till. Både steksmöret och vårt Bregott är slut – hur typiskt är inte det?! Dessutom ska Fredrick cykla efter jobbet så ja – det blir inget smör om jag inte tar mig ut själv, och det lär jag inte göra idag, haha. 
Vad ska ni äta till middag? 🙂 
 
Ni är riktiga goingar som kommer med tips på serier! Efter en kommentar jag fick så insåg jag att jag faktiskt inte sett Sex And The City – shame on me! Den kanske man borde se? 🙂 
 
Nu blir det en nap i soffan innan lill-marodören vaknar.
 
Kram till er! 
 
// Making cleaning fun! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons