Göteborgsmamman

Statusdags.

Såååådär! Äntligen sitter jag ned och kan knåpa ihop ett par rader till er – vilken morgon! Jag vill så gärna skriva att den varit stressig, men det har den verkligen inte – jag har bara fått njuta och tänka på mig själv lite grann 🙂 Det är också välbehövt! 
Vi kör en dagens status tycker jag! 
 
Dagens humör: Så avslappnad en mamma kan bli. Man är ju alltid lite på helspänn på något vis, men jag känner mig rofylld idag och full av energi. Får se hur länge det håller i sig – Elise är ju fortfarande på dagis.
Dagens vilostund: Jag fick sitta i tystnad på Wayne’s förut medan Julia sov. Det var bara jag och en kvinna till på hela fiket och den där tystnaden var härlig att lyssna på. Den, och Julias snarkningar.
Dagens viktiga: Jag hämtade ut en ny burk D-vitamin på BVC. Är det bara jag som är usel på att komma ihåg dessa vitaminerna när det kommer till andra barnet? Det är ju hemskt! Jag känner mig som världens sämsta mamma!
Dagens lunch: Grönsakssoppa från middagen igår. Fredrick värmde demonstrativt annan mat – soppa är tydligen inte middag enligt honom, haha.
Dagens omstrukturering: Vi har kommit in i någon cirkel där båda tjejerna sover med mig. I samma veva har Elise bestämt sig för att hur sent eller tidigt det än är på kvällen så ska gärna läggningen vara mer högljutt än attraktionerna på Liseberg och varje läggning är en kamp ska ni veta! Det funkar inte att hon väcker Julia varje kväll så jag tänker att hon ska in till sitt rum igen. Fråga Fredrick vad han tycker om den idén 🙂 
Dagens i-landsproblem: Mitt jäkla munsår! Det ger ju inte med sig?! Och jag kommer fortsätta skylla på Fredrick tills den dagen jag dör – för innan honom hade jag haft munsår en gång i mitt liv. Nu är det mer regel än undantag. Vad gör man åt de små rackarna? 
Dagens projekt: Hämta och lämna Elise på dagis. Jag vet – dagen är rätt tom.
Dagens spänning: Att se Fredricks min om jag lagar fisk idag. Barnen måste få i sig mer fisk, men Fredrick flyttar hellre ut på gatan än känner lukten av detta. Kanske blir en bra vlogg? Att filma honom på gatan alltså.
Dagens mage: Den växer, jag växer och vågen siffror växer, men jag känner inte särskilt mycket alltså. På tisdag är det dags för RUL! Det längtar jag efter.
 
Hur mår ni? 🙂 
 
Kram.
 
// Bra morgon! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.