Julklappstips: Känner du någon som gillar att läsa…? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julklappstips: Känner du någon som gillar att läsa…?

I samarbete med Bookbeat.
 
… Eller kanske någon som gillar att lyssna ännu mer?
 
Hej på er! 
 
Jag har precis varit ute på en promenad med lillskruttan här hemma. Hon somnade så fort jag la ner henne i vagnen och det var kanske inte så konstigt med tanke på att hon lekt rövare här hemma ända sedan vi lämnade Elise på förskolan imorse, haha. Vissa dagar har de så mycket energi att man undrar hur man själv ska orka med en till liten 🙂 
 
En sak jag använder mig av för att koppla av är promenader och jag försöker alltid dra mig utanför stadskärnan. Då kan jag enkelt lyssna på musik eller min senaste fabless: ljudböcker. Jag är inne på min 5e (!) och de senaste minutrarna har gått till att lyssna på Therese Lindgrens bok ‘Ibland mår jag inte så bra’. 
Therese är en av Sveriges största YouTubers och berättar om hur det finns baksidor trots att utsidan kan se så himla perfekt ut. Än så länge diggar jag verkligen hennes bok till tusen och den blir bara bättre och bättre! Hett tips! 
 
Men julklappstips var det! Känner du någon som gillar ljudböcker? Eller som älskar att läsa men vill testa något nytt? Personligen har jag alltid älskat att läsa, men just nu har jag verkligen inte tiden. Barnen sover enklast i vagnen och vill jag plöja böcker så är det ljudböcker som återstår – och jag älskar det! 
BookBeat har precis börjat med presentkort, vilket passar perfekt nu inför jul.
Du kan köpa 1 månader för 169:-, 2 månader för 449:-, 6 månader för 849:- eller så ger du dig själv eller personen i fråga en gratis månad för att testa på 🙂 
 
Så, hur många bokmalar känner du?
 
Kram. 
 
// Perfekt julklapp för den som gillar böcker! //
 
I samarbete med BookBeat. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx