Webcam-marodörerna. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Webcam-marodörerna.

Hej på er! 
 
Den här ingen finns det inget stopp på just nu och hon flyger fram och tillbaka där vi sitter i soffan. Jag har filmat säkert 5 videoklipp till Fredrick och snart ringer han väl något som kommer och kollar till oss, haha. 
 
Idag har jag varit så tokigt effektiv och knapparna har rusat över tangenterna. Jag är på gång med ett roligt projekt och även om det är mycket jobb så är varenda sekund superrolig. Tråkig som jag är så kommer ni få veta längre fram – men jag hoppas ni står ut och att det ska vara värt väntan 🙂 
 
Om en stund börjar det bli dags att hämta storasyster. Det är ju fredag för henne idag och jag funderar lite på vad vi ska kunna tänkas hitta på imorgon. Det känns så tråkigt att bara vara hemma, men vädret är ju så dassigt att det tar emot att ta sig ut. 
Men hörrni! På tal om vädret! Det är 1a december idag. Det tycker jag är lite galet – helt plötsligt känns det som om det här året har gått så himla snabbt. Och nästa år blir vi 5 så jag anar att jag kommer känna samma sak nästa år. 5. På tisdag har vi ultraljud och förhoppningsvis kan vi döva vår nyfikenhet och få veta könet. 
Vad tror ni? Blir det en tjej eller kille? 🙂 
Jag gissar på tjej, men har haft fel de andra två gångerna så det blir nog en kille, haha. 
 
Nu ska vi knalla utanför dörren – dags att få hem det stora trollet! 
 
Kram. 
 
// Allt för att hjälpa henne att förbruka lite energi, haha! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx