2a december 2016. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

2a december 2016.

Good morning sunshines! 
 
Jag la mig verkligen alldeles för sent igår, haha, men vi satt uppe och kollade dubbelavsnittet av Svartsjön och fick pausa i stort sett hela tiden för att Elise inte tyckte serien var så bra som oss. Istället skulle det bytas film i hennes tv från Snobben, till Bamse, till Snobben igen. Nåja, när klockan slagit 23 stängde vi av och vi får se om vi lyckas kolla vidare och se de sista minutrarna på den ikväll istället 🙂 
 
Annars mår jag bra! Det är ju FREDAG och den 2a december. Vi missade tyvärr julkalendern imorse också för att ta lite sovmorgon idag när Elise är ledig. Jag älskar måndagar och fredagar, men den sistnämnda tar ändå priset – det är något speciellt med att veta att helgen står på glänt. Har ni några planer för helgen?
 
Våra planer för dagen är dock obefintliga. Jag har tur om mamma kommer på besök och om Fredrick kommer hem lite tidigare, men annars ska vi bara ta det lugnt och försöka ta oss ut till lekplatsen ett par timmar. 
Men nu väntar långfrukost med mina girls och sedan ett bad för Elise. Så blir det när man inte duschar med pappa när han erbjuder sig – men inte Elise emot: hon älskar ju det där badkaret 😉 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram till varenda en av er.
// Goingar! <3 //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons