Dags att avslöja könet! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags att avslöja könet!

Hej hjärtan! 
 
Hur mår ni? Åh, jag och Fredrick har äntligen fått slå oss ner efter ultraljudet, hämtning på förskolan, handling, kafferep och stopp i avloppet. Jag vet att sista låter som det mest roliga, men idag var det faktiskt ultraljudet som fick stå i fokus. 
 
Vad säger ni? Vill ni höra vad det är som gömmer sig där inne i magen? Okej då! 🙂 
Ni ska få veta. Alldeles strax. 
Under tiden jag ligger där på britsen och Fredrick sitter bredvid så är det en lång tystnad som uppstår från vår barnmorska. Då blir man ju lite nervös. Hon sitter en lång stund och fokuserar på hjärtat innan Fredrick frågar vad som händer. 
Det som händer är att hon inte riktigt ser aortan. Det var långa minuter det där. 
Hon säger att hon återkommer till den delen när hon gått igenom resten och som tur är funkar allt fint. Men usch vilken klump i magen jag fick! Tänk de som råkar ut för att något skulle vara fel i det skedet? Usch, det vill jag inte ens tänka på.
 
Hursomhelst, allting såg fint och efter alla mätningar så kom vi till könet.
-“Ni ville ta reda på könet va?” barnmorskan var mysig och log mot oss. Vi sa ja med en gång och hon börjat spana nedåt. 
-“Det är en tjej!” utbrister Fredrick. Stensäker. Barnmorskan ler och fortsätter titta.
-“Ja, jag kan inte se någon snopp iallafall, så jag skulle säga att det är ett flickekön” 
 
Så ja, det är en tjej vi väntar! En tredje liten donna som ska få springa runt här hemma och leka med sina systrar. 
Åh, vi är så lyckliga. Tänk vad mycket kärlek som finns runt omkring oss.
 
Hoppas ni får en härlig kväll – här hemma ska det firas 🙂 
 
Kram. 
 
// Vi ska få en till liten tjej! <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Frida

  Åh så mysigt med en liten tjej till. Grattis! 🙂 Jag trodde i 17 veckor att jag väntade en liten kille. Efter fostervattensprovet fick vi reda på att det var en liten tjej. 🙂

 2. Emma

  Åh grattis!
  Kommer ihåg hur lycklig jag blev när jag fick veta att jag väntade en flicka (hade dessutom trott i 20 veckor att det var en pojke 😅)
  Underbart att rul gick bra! ❤

 3. Annica

  Jag har ju själv triss i tjejer. Riktigt härligt måste jag säga. Senast idag blev jag så rörd av all kärlek de visar varandra. Minsta (11 månader igår!) har som sagt börjat gå. Hon gick idag med sin pappa. Höll honom i handen och trippade runt. Helt plötsligt kom mellantjejen och tog tag i minstas andra hand. Och där gick de tre, runt i lägenheten. Och jag gick bakom dem med tårar i ögonen. ❤️

  Mellan mina skiljer det 12,5 månad mellan 1:an och 2:an. 20,5 månad mellan 2:an och 3:an. Alla födda inom 3 år. 😀

 4. Jennyjenny.se

  Stort grattis till ett bra RUL! Jag är yngst av tre tjejer (dock är mina storasystrar mycket äldre) men de kommer förhoppningsvis ha mycket glädje av varandra när de blir större och många kläder kan delas när de är så nära i ålder 😉
  Så kul att få följa din resa mot att bli trebarnsförälder.

  När jag sa till min barnmorska att det kändes lättare med mycket när jag fick andra barnet sa hon att det är tredje barnet som är allra enklast 😉 hoppas på det för din skull!

Annons