Årets luciareklam hos Åhléns. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Årets luciareklam hos Åhléns.

God morgon på er! 
 
Hur mår ni? Jag mår super! Jag och tjejerna ligger fortfarande i sängen, men det borde bli tid att ta sig upp och göra iordning frukost. Elise ska ju till förskolan! 🙂 
Vi har inga direkta planer idag (så skönt!), men jag tänkte ta en promenad under tiden Julia tar sin förmiddagslur och sätta mig för att jobba på något café. Dessutom fyller Julia 1 år imorgon så det ska handlas present till den lilla skrottan. Tänk att hon redan är 1 år?!
 
Igår kväll låg jag och skrollade igenom Facebook. Jag kom in på en artikel om årets Åhléns reklam. Jag måste varit den enda som missat denna diskussion? Det handlar om att en mörkhyad, söt liten pojke fått vara deras ansikte utåt som lucia och bilden har fått otaliga hatiska kommentarer och ilskemarkeringar på Facebook. 
Att läsa om det som skett  ger mig en stor klump i magen. Hur kan man med att vara så elak mot en liten pojke? Att inte låta både honom och hans familj och vänner glädjas åt att han fick vara årets lucia? Det spelar väl ingen roll vilket kön eller vilken hudfärg han har – han har lika stor rätt att vara lucia för det! 
Familjen fick till slut be Åhléns att ta bort bilden – att inte de som lett dem till detta skäms ögonen ur sig! Fy! 
 
Jag kommer aldrig någonsin förstå mig på de som inte kan glädjas med andra, önska varandra lycka eller som bara kan knipa igen om de inte har något vettigt att säga. 
Därför hoppas jag att vi tillsammans kan vända på detta! Ge en eller flera personer idag en eller flera komplimanger. 
“Bra jobbat!”
“Vilken fin tröja”
“Ha en fin dag” 
Vadsomhelst, för att visa uppskattning. Så hoppas jag att du får något tillbaka. För du är fantastisk! 
 
Kram.
 
// Bilden är lånad från Resume. Den här pojken ska också få vara lucia! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons