Julklappstips: Till den som vill bli bortskämd. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julklappstips: Till den som vill bli bortskämd.

I samarbete med Glossybox
 
Hej finingar! 
 
Jag är en av de personer som är sämst i världen på att lägga pengar på skönhetsprodukter. Alltså verkligen s-ä-m-s-t. Jag vet inte varför – men lite lathet blandat med att jag inte tycker jag använder smink såpass ofta antar jag. Men smink behöver ju inte heller betyda att man lägger flera timmar framför spegeln och skönhetsprodukter behöver inte heller alltid innebära smink. Men i den kategorin är jag hursomhelst dålig på att unna mig nya saker! Vilka tjej jag är va? Haha. 
 
Därför tänker jag i år unna mig en lyxig julklapp till mig själv: nämligen en prenumeration på Glossybox och jag lovar er en recension när boxen kommit!
Glossybox har synts lite överallt de senaste 5 åren och den här månaden har de fått äran att samarbeta med själva Kenza. De vill den här månaden hylla starka kvinnor och har tagit fram decemberboxen Pink Diamond
Boxen kommer innehålla 5 spännande skönhetsprodukter och till ett värde över 450:-, men du betalar endast 139:- för denna snygga box. 139:- – visst är det årets självklara julklapp till den som vill bli bortskämd? 
Beställer du innan 12 december så garanteras du leverans före julafton! 
Är detta något för dig? Här kan du kolla in Glossybox olika prenumerationserbjudanden.
Tror du istället att detta är något för din bästa vän, syster eller mamma? Då kan du istället köpa ett presentkort.
Och är du man eller har någon kille du vill köpa en liknande box till? De har tänkt på det också 🙂 Här kan du istället hitta The Man Box. Smart va? 
 
Så vad väntar du på? Beställ din box redan idag! 🙂 
 

“Jag har, under det halvår jag nu prenumererat, hittat så otroligt många nya favoritprodukter! Nu köper jag inte längre samma produkter av gammal vana, nu köper jag det som verkligen passar mig!”
Fanny, 21 år

 

“Min första Glossybox och jag är nöjd med helhetsintrycket. Speciellt själva boxen var SÅ snygg och perfekt att ha framme för förvaring! Spännande att få hem en överraskning varje månad, prova på nya produkter som en liten “kick” i vardagen!” 
Lise-Lotte, 46 år

 

“Härligt! Jag älskar mina boxar! Så kul att man får prova grejer som man vanligtvis kanske inte skulle köpa!” 
Sofia, 33 år

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons