Julia 1 år. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julia 1 år.

God morgon! 
 
Hoppas ni har sovit gott. För det har ni väl? 🙂 
Här hemma har morgonen varit full av mys och födelsedagsfirande. Idag för exakt ett år sedan föddes nämligen Julia med en väldans fart en sen kväll på Mölndals förlossning. Jag minns så väl att jag tänkte när jag låg där på britsen att “det här kommer jag ihåg, och det här, och det här” tills hon var ute. Jag kommer även ihåg att jag hade någon inbyggd smärt-mätsticka i huvudet där jag visste vilken del i förlossningen vi var i – när det skulle vara över. Det låter helt galet, men ni som har fler barn känner nog igen er 🙂 
 
Idag blir alltså vår lilla skrotta 1 år. Vi gick upp lite extra tidigt imorse för att hinna sjunga, öppna paket och äta långfrukost i sängen. Vi tyckte Julia blivit så stor nu att vi skaffade en mobiltelefon till henne – och som hon älskar den! Nu kan hon ju smsa med sina kompisar och uppdatera på Instagram – perfekt! 
Nu har Fredrick precis stuckit iväg för att lämna Elise på förskolan så jag och Julia fortsätter mysa här hemma. Det är riktigt dassigt väder här i Göteborg för tillfället, men jag ska eventuellt trotsa de grå molnen och ge mig ut för att fika med mamma en stund. Vad ska ni göra? 🙂 
 
Torsdag idag hörrni och imorgon väntar fredagsmys. Vi har kommit in i en liten ond cirkel med gottat här hemma – men de säger ju att man ska gå upp under graviditeten och att man är två om den så, haha. 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons