Köpa följare. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Köpa följare.

Hej på er vackra ni! 
 
Hoppas ni har det bra där ute i stugorna. 
 
Jag satt och diskuterade blogg med en vän igår och vi kom in på det här med läsare och följare. Mycket av vår vardag hänger ju på er och ju fler som kommenterar och kollar in på ens blogg dagligen, desto mer inspiration och peppad blir man på att ösa på med roliga inlägg såklart! Jag älskar att blogga och är verkligen lyckligt lottad som har er ska ni veta. Det är jag tacksam för varje dag – ni är bäst! 
 
Men vet ni vad som gör mig så sjukt besviken?
Det är hur många bloggare som fifflar fram en massa siffror för att se bra ut. 
Ni ska bara veta hur många det är där ute som köper sig följare på både bloggen och på Instagram – tomma siffror som inte ger ett smack egentligen än ett bra yttre. 
Men om ni har ögonen öppna så kan ni se att ibland har de här stora bloggare flera, flera tusen följare på Instagram, men bara ett fåtal likes på sina bilder jämfört med den höga siffran i deras profil.
Förstår ni hur jag menar? Är inte det lite knepigt? Det är fulspel.
 
Sedan dag ett har jag velat ha rent mjöl i påsen och med handen på hjärtat kan jag säga att jag aldrig försökt vara någon jag inte är. 
Jag kommer aldrig att köpa läsare, fjäska eller smöra för någon för att komma längre. Det är inte min grej. Take it or leave it 🙂 
 
Jag blir ärligt talat besviken på de som håller på. På de som kan med att visa sig på lyxiga event eller på nätet när man fuskar på det här sättet. Och visst är det kanske löjligt att reagera på det, men jag ogillar orättvisor så himla mycket. Är man inte intressant eller bra nog så får det vara tycker jag – då ska man hitta ett annat jobb. För det är just vad det här är: det är ett jobb och då tar de plats för andra. Det värsta är de företag som lägger mycket pengar på att få sina produkter visade inför deras tomma publik – de som inte vet om vad som pågår. Det gör mig lite putt. 
 
Så. Färdigklagat. 
 
Kram.
// En av solstrålarna i mitt liv. <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

  Exakt det här har jag reagerat på. Hur i hela friden kan en del ha tiotusentals följare på Insta, men knappt någon som gillar bilder eller verkar läsa deras bloggar? Nu har jag precis dragit igång min instagram och har inte många följare alls, men å andra sidan är jag glad för dem jag har och dessutom är det sådana som verkligen är intresserade av det jag delar (hoppas jag i alla fall, haha). Jag tycker också att jag är större på bloggen än på Insta, men jag vet inte hur mycket de påverkar varandra. Men jag säger som du, man ska köra ett rent spel!

 2. Liv Ringström

  På instagram finns det ju tyvärr en massa spamkonton, får ständigt såna som börjar följa så jag sätter mig ofta å blockerar dom fakekonton jag hittar i min lista.

  Det bästa är ju att ha låst konto så man kan godkänna följare men tyvärr tänkte man ju inte alls på det .

  Vet att instagram gjorde en rensning en gång 300pers försvann som följare hos mig för de var fakekonton , synd dom inte har rensningarna oftare .

 3. Jeanette

  Ska ärligt säga att tidigare kände jag inte ens till att man kunde göra så, men nu har det ju kommit en del tal på just detta. Jättetråkigt med tanke på oss "mindre" som kämpar på och verkligen är äkta och ärliga, så får man reda på stora profiler som har köpt sig stor.
  Jättetrist :-/

Annons