Kvällsupdate. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kvällsupdate.

Hej! 
 
Vad gör ni? Jag passar på att skriva ett par rader medan födelsedagsbarnet tar sin eftermiddagslur. Den här dagen har gått så himla snabbt, men vi har hunnit med både promenad, shopping, mys, tårtätande och nu sitter jag och jobbar för fulla muggar. 
 
Idag fick jag äntligen köpt två matchande klänningar som tjejerna ska få ha på julafton! De är verkligen bedårande och hade det inte varit för att de hade åkt av, så hade jag gärna köpt matchande diadem. Ni ska få se klänningarna så fort jag lyckats få båda att vilja behålla dem på, haha. 
Dessutom lyckades jag hitta en söt klänning som Elise kan ha på lussefirandet på förskolan som är på måndag – den är urgullig! 
När vi kom hem igen möttes vi av födelsedagskort till Julia från hennes mormor och en bok som verkar riktigt bra! Tusen tack till Anna Winberg och Pocketförlaget för denna överraskning – nu ska här läsas! 🙂
 
Ikväll blir det enchiladas till middag – har ni ätit det förut? Jag tror det kommer bli jättegott och även om inte mycket slår den traditionella tacosen så lär nog inte den här rätten vara långt ifrån 🙂
Ha nu en fin kväll! 
 
Kram. 
 
// En slapp, men otroligt bra dag 🙂 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons