Bakisbebis. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bakisbebis.

God morgon härliga ni! 
 
Jag brukar ju ha turen att må himla bra, men just idag värker huvudet och jag lider av sömnbrist deluxe. 
Från ingenstans har Julia blivit superförkyld, trillat ur sängen under natten och dessutom lyckas riva sig i pannan rakt över bulan hon fick i skoaffären häromdagen. Haha, det låter ju helt sjukt egentligen, men hon är faktiskt trots alla sina missöden rätt glad ändå – det är skönt! 
 
Vi avslutade hennes födelsedag igår med att äta långkoksenchiladas till middag och sen blev det en tidig kväll för den lilla damen – födelsedagsfirande tar på krafterna 🙂 
Idag har vi hunnit ha långfrukost här hemma innan Fredrick gick ut på sin cykeltur. Jag har ett möte klockan 14 och hoppas att huvudvärken gett med sig tills dess. Har hört att kaffe ska göra susen 😉 
 
Annars är det F-R-E-D-A-G och helgen står på glänt! Visst är den här veckodagen underbar? Vi ska fokusera på att få Julia frisk och har inte så mycket inplanerat. Fredrick åker på cykelresa nästa vecka så det blir mycket mys, packning och familjetid innan dess. 
 
Vad ska ni göra idag och i helgen? 🙂 
 
Kram till er alla – ha en underbar dag! 
// Tokfian! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx