En dålig bakfylla. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En dålig bakfylla.

God morgon! 
 
Först och främst: vilket underbart väder Göteborg bjuder på idag! Strålande sol och blå himmel! 
Den här natten har varit h-e-m-s-k. 23:45 somnade Elise igår. Eller ja, typ. Det dröjde inte många minuter innan hon började krypa omkring i sängen och gnälla. När det gått någon timme (inget skämt) så gnällde hon efter pappa.
Perfekt! Tänkte jag och sa att hon får gå in och lägga sig hos honom då. Där låg hon och fortsatte gråta i säkert ännu en timme innan jag gick in och försökte hjälpa. Vi bytte plats, men det var inte heller till belåtenhet. 
Såhär höll vi på tills klockan slagit 04 – då somnade Elise antagligen av ren utmattning. 
Jag känner mig bakfull idag. Som efter en sen utekväll på Trädgårn’ där man inte haft vett nog att gå hem. Precis så. Jag är svin trött och funderar på hur jag ska kunna få lite extra sömn idag. Det hade varit skönt med en powernap på en så sisådär halv arbetsdag ungefär. 
 
Sova när man är mamma? Yes. Vi får också! 
 
Nu är det dags att halsa kaffe – vi hörs senare! 
 
Kram. 
 
// Smoothie blev dagens frukost – precis som förr när man faktiskt låg bakis hemma. Gott! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons