Har du lika många bilder och videos som mig? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Har du lika många bilder och videos som mig?

I samarbete med Kiliaro.
 
Hej på er! 
 
Någon som har en MAC där ute? Här sitter jag med min air och får dagligen varningar från min platta kärlek om hur full min startskiva är. Och det är inte så konstigt – jag har miljarder bilder på den här lilla datorn och måste hitta ett sätt att förvara dem på. Som förälder fotar man ju och spelar in precis allt, haha. 
Det som är så roligt är att Fredrick har en extern hårddisk, men av någon sjuk anledning så fungerar den bara på PC. Man kan säkert fixa det på något sätt – men så teknisk är inte jag – inte ens med Googles hjälp. 
 
Så jag funderar på det här med att lägga dem i något typ av moln och hittade en app som ska kunna lösa mina problem. Kiliaro är en app som hjälper en att lagra bilder och videoklipp på ett och samma ställe. 
Det som är bra är att man kan lägga dem där och hämta upp dem i mobilen eller på datorn vart man än är – perfekt när man ska visa julbilderna för släkt och vänner när julen är förbi 🙂 
Är det bara vi som gör så förresten? Har små kvällar med bildspel? Haha. Det är så mysigt! 
 
Nu får du som läsare testa Kiliaro för endast 9:-/månaden tillochmed 31/1-17. 
Självklart är all data krypterad och du som användare är den som har full kontroll över dina foton och vem du vill dela med dem. Dessutom sparas alla bilder i originalformat vilket är viktigt för mig som förstorar bilder hit och dit titt som tätt 🙂
 
Vill du testa? Då anger du koden Kiliarojul när du signar upp dig – efter det kostar det 19:-/mån om du vill fortsätta.
 
Jag ska testa och återkommer med recension lite senare såklart! 🙂
 
Kram.
 
// Hos Kiliaro kan du samla alla dina bilder och videos på ett ställe! //
 
I samarbete med Kiliaro. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Evanessé

  Du ska kunna använda vad som i princip, för du kan föra över bilder till datorn? Typ med sdkort?

  Jag markerar bara det som ska över och drar in på hårddisken (eller om du har usb). Går du via Gå-dator-hårddisk-och din externa?

  Sen är det kanon att lägga bilderna i ett "moln" också, bra att ha både och 🙂

  Kram!

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   SD-kort funkar, men inte hårddisk. Jag blir toookig, haha! Men jag ska testa på det här med moln ett tag och så får vi se. Som du säger kan det vara skönt att ha både och 🙂 Kram och tack! <3

 2. Evanessè

  Jag har också en Macbook air (120gig) och flyttar över alla bilder till en extern hårddisk, annars arbetar den tungt. Förutom att flytta över dina bilder, har du kollat om program och så vidare är igång i bakgrunden och har du program som du inte behöver (och kan avinstallera)?

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Jag har rensat den på ALLT förutom bilderna – eller jo, där också kanske. Slängt såna som jag inte förstår varför jag sparat från första början, haha. Jag får det dock inte att lira med den externa hårddisk. Vet du om man behöver göra något speciellt när det kommer till Mac? Det kommer bara upp en stoppsymbol när jag väl ska dra över dem.
   Kram <3

Annons