Dagens. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens.

Hej! 
 
Har ni sovit gott? Drömt fina drömmar? 🙂 
Ny vecka idag igen så jag tycker vi kör igång med dagens status.
 
Dagens vemod: Fredrick åker på onsdag. Först är man så jädra tuff och tänker att ‘det är ju baaaara en vecka!’ – sen ångrar man sig, haha. Jag är en sån där mes som inte tycker om att vara själv. Det är tråkigt. “Plöj några serier” säger nån, men det hjälper föga. Jag tycker om min man helt enkelt! Men nåja, dagarna kommer gå fort – jag får ju inte glömma att jag har två barn.
Dagens happening: Elise har lussefirande på förskolan så vi ska dit och lussa i eftermiddag. 
Dagens nakenfis: Våra barn har helt plötsligt börjat rata blöjor och så fort de får chansen så åker de av. Hela. Hela. Hela tiden. Elise går även och slänger dem i blöjtunnan och hur nya de än är så vill jag inte gå där och gräva upp dem igen precis.
Dagens hesa: Elise är superhes, men verkar må bättre. Nu ska vi ju lussa lite idag, men jag vet inte om hon kommer gå till förskolan imorgon faktiskt. Känns bättre om hon får vila ut, bli frisk och spendera sista dagen med sin pappa innan han åker. Visst känns det som om han ska vara borta för evigt? Haha. Jag säger ju att jag är en mes! 
Dagens kom-ihåg: Eller veckornas. Jag har fått börja sätta larm på mobilen varje dag för att komma ihåg Julias D-vitaminer. Jag fattar inte varför jag inte kommer ihåg dem – trots att de ligger där bredvid blöjorna på skötbordet. Men det bästa av allt är ju att jag satt larmet samma tid som Elise ska vara lämnad på föris. Smart tjej! 
 
Dags att börja dagen! 
Hoppas ni får en fin måndag.
 
Kram.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Anonym

  Skulle du själv kunna tänka dig att åka bort en hel vecka utan både barnen och F? Anledningen till att jag frågar är för att bland mina vänner är det oftast killarna som gör det men aldrig mammorna. Undrar why, är det mammahjärtat som får panik och vill vara hemma? / Anna

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Hej Anna! Det är så roligt – vi pratade om detta kvällen innan han skulle åka och precis som du säger så tror jag mammahjärtat hade fått lite smått panik. Jag vill knappt vara borta en natt. Nu har ju jag ingen hobby så stor som Fredrick och hans cykling, men annars har jag nog svårt att föreställa mig en vecka borta för att bara ligga och sola eller kolla in nya städer – det ser jag hellre att jag gör med min familj.
   Det är en svår fråga, även om svaret blir nej – jag hade inte kunnat tänka mig att åka iväg. Som det ser ut nu iallafall 🙂 Jag är alldeles för mesig och hade saknat de här hemma alldeles för mycket 😉
   Kram <3

 2. Evanessè

  Samma här! Jag avskyr när min sambo åker iväg (händer typ aldrig som tur är), men jag vet förra året när de skulle åka iväg med jobbet i fyra dagar – jag grät! Jag kan verkligen inte vara själv, även om jag har barnen såklart, så är det den där tryggheten.

Annons