Sponsrad video: SING. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sponsrad video: SING.

I samarbete med UIP.
 
Hej på er alla animationsälskare! 
 
Hoppas ni har en fin dag hittills. Vad gör ni förresten? 🙂 Jag försöker hjälpa Fredrick att packa så gott det går, men ibland kan jag tycka att det är skönt om man är ensam om det så att man vet vad som kommit ner och inte. Håller ni med? 
Här tycker jag timmarna springer förbi, men å andra sidan har jag fått mycket gjort och tiden går ju tydligen fort när man har roligt 😉
Och på tal om roligt .. 
Jag är en riktig sucker för animerade filmer så som Hitta Nemo, Monsters Inc eller till exempel Up! – de är ren magi för mig och jag blir barn på nytt. Jag förstår inte hur man som skapare kan vara så skicklig att ta fram tecknade filmer – tänk om man fick följa med bakom kulisserna en vacker dag..
 
Är du som mig? Då kommer du nog bli lite extra lycklig nu 🙂
 
Den 21 december har nämligen Sing premiär – en film där alla invånare i världen är djur. Koalan Buster Moon är boss över en nedgången teater som då verkligen sett bättre dagar. Han är en optimist, men har inga planer på att låta teatern gå i konken. 
Istället satsar han sina sista slantar på att rusta upp den genom att hålla i en sångtävling som ska ta världen med storm. 
Vi möter en blues-mus, en elefant med scenskräck, en utarbetat grismor och ett punk-piggsvin som alla vill slå igenom med sin sång! 
 
Sing är gjord av skaparna från Dumma Mej och jag tror det här kommer bli en riktig hit. Vill ni se en trailer? Klart ni vill – så här kommer den! 🙂 
 
Kram. 
 
 
 
 
I samarbete med UIP.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons