Devonport 36 från Hexter & Baines. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Devonport 36 från Hexter & Baines.

I samarbete med Hexter & Baines. 
 
Hej på er! 
 
Igår fick jag hem en lite tidig julklapp på posten från Hexter & Baines. Paketet innehöll en av deras läckra damklockor, en Devenport 36. Och som jag älskar den! Jag gillar den här stilrena, lyxiga känslan man får av smycken och vet att den här kommer bli en stor favorit i smyckeslådan både hos mig och säkerligen många andra.
 
 
Hexter & Baines klockor drivs av ett bra schewiziskt kvartsurverk och har ett safirglas som gör dem extra reptåliga. Klockorna är dessutom vattentäta på upp till 50 meter för den som råkat hoppa i plurret med klockan på sig.
Men vet ni vad som är det bästa med allt det här? Det är att JAG får ge ER 200:- i rabatt. 
Använd koden Göteborgsmamman när ni gör er beställning så dras rabatten av direkt.
Det är fri frakt (och fri retur!) inom Sverige, snabb leverans och en perfekt julklapp till någon du tycker om 🙂 
De har flera härliga klockor och armband att välja bland, så kika in på deras hemsida och se om ni kan hitta er favorit. 
 
Kram. 
 
 
I samarbete med Hexter & Baines. 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx