Låt barnen ta över världen! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Låt barnen ta över världen!

I samarbete med Länsförsäkringar.
 
Hej på er! 
 
Hoppas ni underhåller er på bästa sätt och har haft en bra dag hittills.
 
Har tanken någonsin slagit dig att de små liven som springer omkring där på förskolan, på skolgården eller som inte ens fötts än kommer bli vår framtid? Hur känner du för det? Vemod eller lycka? 
 
När jag var yngre hade jag jättemycket komplex för min längd. Jag är idag 1,84 m och trodde ärligt talat aldrig att jag skulle sluta växa. Självklart påverkades självförtroendet och även om det kanske inte märks av idag så var jag blyg och hukade mig gärna där jag stod med mina tjejkompisar. Jag var längre än alla killarna i klassen och stod alltid ut på skolfotona. 
Löjligt, eller hur? Jag blir så arg på mig själv och önskar att jag haft modet att sträcka på mig och slänga på mig ett par höööga skor den där discokvällen. Tänk vad mycket man kan missa om man är dum nog att låta saker nå in på en som man ändå inte kan påverka.
 
Jag blev aldrig retad på grund av min längd, men det är precis en sån där sak – något som får dig att stå ut – som gör att barn blir retade eller tillochmed mobbade i skolan. 
Vi vuxna måste ta vårt ansvar och hjälpa alla barn. Vi måste stötta, pusha och visa de unga att drömmar är till för att uppnås – att ingenting är omöjligt! 
Tänk att de unga som finns där idag en dag ska ta hand om dig på ett eller annat sätt – så vill vi inte, själviskt nog också på ett sätt, att de ska bli det bästa av dem själv som de kan bli? Vill vi inte vara en del av deras framgång och få dem att våga sträcka på sig och tänka JAG KAN? Vill vi inte få dem att vakna lyckliga och känna sig redo för en ny dag – varje dag?
För de kan! Alla kan! 
 
I samband med Länsförsäkringar vill jag lyfta den videon ni ser nedan: en kampanj där de vill stötta dagens unga på olika sätt och skapa ett hållbart samhälla. 
Kampanjens tema är “För alla som ska ta över världen” och låten ni kommer höra förmedlar den positiva energi och framtidstro som de vill att dagens unga ska känna. Vi måste låta individerna växa, få energi, bättre självkänsla och en tro på att de kan uppnå vad de än vill! 
 
Jag är för att barn ska vara lyckliga. Är du? 
 
Heja alla barnen!  
 
 
Läs mer på lansforsakringar.se/foralla
 
I samarbete med Länsförsäkringar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons