4 bilder från en älskvärd dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

4 bilder från en älskvärd dag.

God morgon! 
 
Jag har fått tvättat alla sofföverdrag och nu när de ska på igen så är det kuddar i hela vardagsrummet och tjejerna älskar det. De hoppar upp och ner från den tomma soffan, ner på kuddarna och upp igen. Frågar man Elise så har de disco – 2 år gammal, haha. 
Medan de hoppar omkring så har jag gått och plockat lite i lägenheten. Vi har haft badmorgon och passat på att försöka kamma bort lite skorv. Julias är superenkel att få bort, men Elise har haft problem med detta sedan hon bara var ett par månader gammal – hennes är betydligt mycket svårare att få bort. 
Vi kör med olja i håret och hårbotten en timme innan badet och sedan kammar vi med luskam. Någon som har något annat bra förslag? Jag vet att det finns medel för detta, men det känns som om det ger samma effekt som vanlig babyolja om man frågar de som testat. Eller har jag fel? 
 
Idag är planerna att ta en kort runda på stan. Jag har beställt en ny slang och ett däckl till vår Bugaboo som jag ska hämta ut, sen ska det postas lite brev innan vi beger oss hemåt igen. Julia är fortfarande snorförkyld (höhö) och är mer grön än någon annan färg i ansiktet. 
 
Vad ska ni göra idag? 🙂 
Hoppas ni är friska och krya iallafall! 
 
Kram. 
 
// Lite bilder från dagen innan Fredrick åkte. Haha, det låter som om han kommer vara iväg i flera månader – så är som tur var inte fallet! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Anonym

  Hej! Snubblade in på din trevliga blogg under morgonsurfen och gick igång på ditt inlägg om mjölkskorv 😉 Båda mina pojkar har haft envis och återkommande skorv. Fick tips om "salsyvase" som säljs på apoteket och kan verkligen rekommendera den. Det är som ett vaseline, så det blir riktigt kletigt, MEN efter det har suttit en stund så kammar man bort skorven hur lätt som helst, och det bästa av allt är att det sedan dröjer länge innan det (eventuellt) kommer tillbaka igen. Håret blir SÅ kladdigt, och kräver två-tre schamponeringar efteråt, men det är verkligen värt det om man är less på att kamma skorv 😉

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Men åh, vilka fina ord – tack snälla! 🙂 Du är mer än välkommen tillbaka såklart! Haha, det får vara värt lite extra schampoo sålänge det försvinner! Tusen tack för tipset – det ska jag testa! Kram fina <3

 2. Frida

  Min dotter har också lite skrov. Jag har tagit Maria Åkerbergs baby oil. Jag läste på 1177 sida (tror jag det var) att man kan låta oljan sitta i över natten för att lättare får bort skorven. Värt att testa. 🙂 ha en mysig taco-kväll! Vi ska ha detsamma här fast med tacorullar i ugnen med ost över. Testa det om du/ni gjort det. Supergott. Och så är tacosen längre varm.

 3. Jeanette

  Alla mina tre barn har haft skorv, sonen var nog den som hade mest och som jag fick hålla på flera ggr med för att få bort det. Slitigt! Med döttrarna har det vart lite enklare, dem har inte haft lika mycket. Räckt med två omgångar sen höll det sig borta 🙂 Med de två äldre barnen använde jag skorvmedel och med yngsta enbart olja.l Tror inte det har så stor betydelse vad man använder.

Annons