Kontraster i vardagen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kontraster i vardagen.

God kväll mysare! 
 
Julia har lagts för kvällen och jag och Elise har dragit fram kvällsmyset: RISKAKOR med smör och ost på såklart! 🙂 
Vad smaskar ni på ikväll?
Jag har packat, fixat, donat och sprungit runt med syster på stan en stund idag. Imorgon åker vi nämligen till Danmark med mamma och myser en natt, jag och barnen. Vad vi ska hitta på där får ni se imorgon – lite måste ni ju hållas 😉 Haha.
 
Det har blivit dåligt med kamerabilder de här dagarna – ledsen för det! Den ligger på laddning as we speak så under tiden får ni njuta av några härliga bilder. Bland annat en utsiktsbild från Fredricks hotell – jag vill helt enkelt inte vara avis ensam, haha. Kan ni fatta att de går runt i shorts och t-shirt medan jag själv burrar in mig i tjock jacka och stor halsduk? Fuskigt! Idag cyklade de dock så högt att de lyckades nudda snön – det är jag inte lika avis på, haha.
 
Nu kryper vi upp i soffan här hemma. Ha en fin kväll! 
 
Kram.
 
// Gose-gos! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Johanna

    Sorry för att jag kanske beter mig som en momsplainer nu… men man avråder från att ge barn riskakor eftersom de innehåller mkt arsenik, även de ekologiska. Det kom ett larm för kanske ett år sen då man upptäckt det och alla rekommendationer ändrades. Har för mig att det som rekommenderad nu är att ge barn ris som mat max 3-4 ggr i veckan och inga riskakor alls upp till en viss ålder (som jag inte minns). Jag kommenterar i välmening för att dina barn inte ska få i sig nått farligt. Kanske har du också koll på det redan, men tänker att det är bättre att säga till en gång för mkt än inte alls när det kommer till farliga saker.

Annons