Första dagen på The Reef. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första dagen på The Reef.

God kväll! 
 
Det blev en sen uppdatering, och tjejerna är fortfarande vakna så antagligen också en ganska så hackig sådan, haha. Stup i kvarten flyger jag upp för att fånga Julia innan hon ramlar ner från sängen och för att hjälpa Elise med hennes pysselbok hon fick på Stena Lines fiskedamm idag. 
Mamma blev entledigad och är istället och bubblar lite i poolen där nere.
 
VILKET STÄLLE! Vi trivs så himla bra på The Reef och det kunde knappast bli bättre. Tjejerna hade så himla kul i poolerna idag och jag kan verkligen rekommendera er att åka hit. Mer till recension kommer när vi kommer hem – här får ni istället en drös med bilder från dagen! 🙂 
 
Hoppas ni haft en bra dag. 
 
Kram.
 
// Dagens bilder från The Reef! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons