Nyårsoutfit 2016. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nyårsoutfit 2016.

God kväll godingar! 
 
Åh, jösses vad trött jag är – som jag skrev imorse så kommer det här bli en löjligt tidig kväll. Hade det inte varit för att Elise är en riktig nattuggla så hade jag lagt mig med Julia för 10 minuter sedan. 
Och just det – Mat.se kommer med mat om en liten stund också – då kanske det kan vara schysst att öppna, haha. 
Men annars hade jag gått och lagt mig. 
 
Idag frågade mamma mig vad vi skulle göra på nyårsafton och det slog mig att jag faktiskt inte ens tänkt på nyår en sekund i år. Förra året tog bara Fredrick, Elise, Julia och jag en promenad ner till vattnet för att se det årliga GP-fyrverkeriet där. Vi gick hem och gjorde iordning lite potatisgratäng och oxfilé efter det om jag inte minns fel. Det var alldeles perfekt och behövdes inte mer. I år blir det säkert något liknande, men jag kan inte annat än att drömma mig bort till en stor nyårsfest. Kanske nästa år – när jag hunnit träna lite efter förlossningen och kan springa runt i en fancy byxdress eller något läcker klänning. Jag längtar tills jag kan ta träningen på allvar igen! 🙂
 
Vad ska ni göra på nyår? Har ni några planer?
 
Kram.
Väska // Skor // Armband // Glittrig Jumpsuit
 
Inlägget innehåller adlinks. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Evanessé

    Vi håller oss hemma, min sambos vän med två barn tittar hit, men annars hade vi inte planerat något fram tills häromdagen, det är skönt att inte ha en massa måsten, utan bara äta lite go mat 🙂

  2. Anonym

    Nyår ja! Vi ska fira med en annan familj med små kiddon så det blir nog ganska livat, haha. Nä men vi funderar t o m att köra på myskläders-tema, haha.

Annons