Julskinka på långkok. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julskinka på långkok.

Good morning sunshines! 
 
Nu har väl de flesta redan startat sin morgon och jag likaså, men det är först nu Julia blev trött nog för att sova och då har jag tiden till att sitta ner och skriva lite till er 🙂
 
Det är något speciellt med att sova hemma och jag kan lova er att vi sov som 3 stockar här hemma inatt. Elise vaknade inatt och ville ha mitt täcke (?!), men i övrigt tror jag nog att barnen sov hela natten. Så skönt! 
Vi hade verkligen en fullspäckat och fantastiskt dygn på The Reef och miljoner tack till Stena Line för att vi fick åka iväg på det här äventyret! 
Till alla er som funderar på vart ni kan åka på en weekend med era barn: det här är stället för er! En natt var alldeles lagom och jag kan inte klaga på en enda sak. Det var perfekt! 🙂
 
Idag är det dags för ett BVC-besök för Julia. Elise får följa med och hämtas därför lite tidigare från förskolan. Efteråt har vi en planerad fika på stan och det kommer även bli lite julklappskoll för vår del. 
På tal om jul så har jag slängt i en rimmad julskinka i vår slow cooker här på morgonen. Den ska få gotta sig i 7 timmar och förhoppningsvis får vi ett riktigt gott kvällssnacks här ikväll. 
Fredricks mamma sover här inatt för vet ni vad? Imorgon ska jag börja extrajobba! 🙂 Får jag säga att jag längtar? Haha. 
 
Kram på er.
 
// Rimmad julskinka i slowcooker och en liten bild från Danmark. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons