Mat.se när man behöver dem som mest. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mat.se när man behöver dem som mest.

I samarbete med Mat.se.
 
Hejsan goingar.
 
Jag förstår om man testar något och sedan kanske inte tycker om det, men har man inte testat just det här med matleverans så kan jag verkligen tipsa om att ge det ett försök 🙂
 
Igår kväll fick vi hem mat från Mat.se och istället för att springa runt med två barn i affären efter en lång resa så kunde jag luta mig tillbaka och fixa iordning saker här hemma istället – packa upp och leka runt med tjejerna. Så skönt! 
Nu är kylen full och jag kan välja och vraka som jag vill. Vi hade väldigt mycket köttfärs och kyckling så det blev mest en påfyllning av skafferiet. Ibland tycker jag att vi har alldeles för mycket mat här hemma, men plötsligt ekar det istället tomt, haha. 
 
Fredrick säger att han tycker man känner sig rik när man har påfyllda skåp här hemma i både kök och badrum och jag kan inte annat än att hålla med. 
Man sparar så mycket tid med hemleverans – lova mig att testa? 
 
Kram. 
 
I samarbete med Mat.se
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons