Vilket julgodis får jag inte missa? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vilket julgodis får jag inte missa?

God morgon mina kära! 
 
Nu är det ju faktiskt morgon för en gång skull – vanligtvis brukar ni höra det från mig nära klockan passerat 10, haha. 
 
Jag fick sjukskriva mig första dagen på jobbet – inte alls skämmigt, haha. Eller VAB:ba rättare sagt – Julia fick sin tredje dos av vaccinationen igår och vaknade upp med säkert 40 graders feber imorse. Jag kunde helt enkelt inte med att låta Fredricks mamma ta hand om henne och mammahjärtat sa ifrån att åka iväg från henne. 
De säger ju att de kan reagera på den tredje sprutan även om de inte gjort det på de två första, just för att de då blir ‘maxdoserade’ – det har både Elise och Julia gjort så lite väntat var det.
 
Vad ska ni göra idag?
Jag funderar istället på att baka lite här hemma. Kanske lite julgodis då såhär dagarna före julafton. Vilket godis får jag inte missa? Jag – som är en riktig sucker för saffran – hittade det här receptet inne hos Erika. Rocky Road står också på schemat. 
En annan sak jag måste hinna med är att köpa några julklappar till Julia – jag insåg att Elise har fått några fler och jag är sådär löjlig med att de måste få lika många, haha. 
 
Hoppas ni får en fin dag – vi hörs lite senare 🙂
 
Kram. 
// Igår var det julklappsinslagning. Så mysigt! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Jeanette

    Min Melody blev också vaccinerad för tredje gången igår.
    Hon blev kinkig under em och kvällen. Vaknade upp med feber halv 4 inatt. Var för trött att kolla tempen, det räckte att jag kände på henne. Fick alvedon och sen fick vi somna om på soffan hon och jag. Hon hade svårt att komma till ro och var ledsen trots en flaska och ren blöja. Ville undvika att väcka mannen och de andra barnen 🙂 Men sen somna hon på mig i soffan och vi fick sova till kl 7.
    Melody har faktiskt reagerat likadant på alla tre vaccinationer.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx