Magsjuka dagarna före julafton. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Magsjuka dagarna före julafton.

God morgon! 
 
Hoppas ni mår bra – det gör ni väl? Idag är det dan före dan före dopparedan, eller dan föredopparedan om ni frågar tjejerna här hemma – vi tänker oss två julaftnar: en egen liten imorgon där de får öppna paketen från mig och Fredrick och sen den på självaste julafton med familjerna. Dubbelt upp! 🙂 
 
Men vi får se, för tji fick vi som trodde vi klarat oss: Elise har kräkts klockan 01:30, 02:30, 03:30 och nu 09:30 – som på en klocka. Så här hemma går tvättmaskinen varm och stackars Fredrick har fått göra mig sällskap under varje torkning. Haha, jag vet faktiskt inte ens varför jag väcker honom – det är ju knappast så att vi kan tvätta av Elise båda två och lakanet drar jag ju med mig in till badrummet, men det gör mycket att bara ha någon där. 
 
Så så roligt har vi denna torsdag. Jag som tänkte att jag skulle handla de sista julklapparna, men idag blir vi nog hemma – så riskerar vi inte att smitta någon stackare där ute i julruschen. Jag kan ju springa ut själv, men då väntar jag hellre ett par timmar och kramar om Elise. Hoppas nu resten av oss håller oss friska.
 
Vad ska ni göra idag? 
 
Kram.
 

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Mamma till två pojkar

  Åå fick ni också besök av magsjukan.. min minste 5åring började inatt vid midnatt o kräktes ett par gånger fram till kl 05.00.. trötta hela familjen hoppas bara de stannar vid honom o att inte hela familjen åker på detta. 😩

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Ja, fy! Jag hatar verkligen magsjuka och Fredrick likaså. Elise började kräkas 01:30 inatt och kräktes för en halvtimme sedan också .. Så tröttsamt! Julafton försvinner allt längre bort, men jag är glad om det stannar här nu. Krya på er allesammans! Kram <3

 2. Jeanette

  Usch då…stackare. Bara att hålla tummarna att ni andra slipper det under julhelgen.
  Är så glad att det har hållit sig borta från vår familj hittills.

 3. lina

  hoppas ni andra klarar er. vi gjorde detta för två veckor sen typ-alla i familjen åkte dit utom mannen som tur var för det blev mkt tvätt på balkongen nattetid då vi hade två stora tjejer som kräkte varje timme, jag på soffan med hög feber o en liten bebistflicka som kräkte hejvilt också. Inget kul, så krya på Elise o håller tummarna för er andra. God Jul!

Annons