Ett bra år men en inställd julafton. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ett bra år men en inställd julafton.

God morgon och god jul! 
 
Tänk att det är julafton 2016 idag – vilket år 2016 har varit! Jag och Fredrick förlovade oss, vi bilade ner till Italien med våra två tjejer och när vi kom hem fick vi veta att vi skulle få en till liten bebis i maj nästa år. Förutom detta har jag bara haft ett så himla bra år och jag ser fram emot 2017. 
Hoppas du haft ett fint år du också! 🙂
 
Men, det finns ju alltid ett men – vi kommer inte fira julafton idag som planerat. Elise kräktes inatt igen och det får hålla oss hemma i år. Familjerna skulle firat tillsammans i år, så det gör lite ont i hjärtat att inte kunna vara där.
Hoppas de får en härlig afton iallafall 🙂
 
Mår ni bra? Är ni på väg någonstans eller ska ni vara hemma?
 
Hoppas ni får en underbar dag! Här hemma ska vi krya på oss och sedan är det nya tag imorgon igen förhoppningsvis.
 
Stor kram och GOD JUL!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Mamma till två pojkar

  Blev de lite pepparkaksbak för er idag istället? O lilla Julia har klarat sig från magsjukan? Vår store kille fick magsjukan nu natten till julafton så vi är också bara hemma själva medan resten av familjen är hos mina föräldrar 😷😷. Verkligen annorlunda jul detta blev

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Pepparkaksbilderna var faktiskt från igår – idag har vi gjort betydligt mindre, haha. Jag och Julia gick på en promenad, sen gjorde vi ett litet julbord här hemma och ja, den övriga tiden har vi legat i soffan, haha.Ja, hon har klarat sig – PEPPAR PEPPAR! Jag hoppas verkligen att vi slipper den här äckelpäckelsjukan nu. Elise har inte kräkts mer sedan inatt.
   Hoppas ni blir bättre snart! Krya på sonen <3
   Kram och god jul fina du! <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx