Shopping, ishockey & annandag jul. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Shopping, ishockey & annandag jul.

God kväll finisar. 
 
Hur mår ni? Jag mår bra och har haft en lugn, härlig dag med familjemys. Fredricks bror och hans familj kom hit för umgänge och julklappsbyte, innan vi begav oss på en mini-shoppingrunda och följde dem bort till Scandinavium när de skulle kolla ishockeymatchen 🙂 
 
Nu sitter vi här utslagna i soffan som så många andra kvällar. Julia sover och jag hoppas att vi slipper en likadan natt som den som var; Julia var superledsen mellan 23-00:30, somnade till och från innan stanken kom och, ja – låt oss säga att hon hade bajsat. Punkt. Konsistens lämnar vi utanför, men hon fick säkert en eftersläng av magsjukan Elise hade häromdagen. 
Jag vaknade till en härlig stank imorse också, men under dagen har hon mått helt okej – skönt! 
 
Vi ska sätta på någon bra film på tvn och ta fram något gott att äta. Det har verkligen blivit en dålig vana med snacks på kvällen – men man lever bara en gång och känner jag oss rätt så kommer de här söt-perioderna komma och gå hela livet 🙂
 
Ha en fin kväll. 
 
Kram. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. vardagskrönikören

    Hej gillar du att skriva? I sådana fall har du möjlighet att skriva på vardagskrönikörens hemsida som gästskribent. Du skriver då en vardagskrönika, vilket är en personlig text som anknyter till en vardaglig händelse/företeelse. Omfånget ska ligga mellan 500-1000 ord. Är du intresserad? Skriv en kommentar på hemsidan vardagskronikoren.blogg.se eller mejla vardagskronikoren@hotmail.com

Annons