Testagram December. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Testagram December.

I samarbete med Testagram.
 
Hejsan hoppsan! 
 
För ett par dagar sedan landade Testagram i vår brevlåda igen och här kommer innehållet. 
Har du inte testat Testagram så tycker jag absolut att du ska ge det ett försök. Din box beställer du på Testagrams hemsida 🙂 
 • Kiviks Mousserande Äppelmust. Från Kiviks musteri. En supergod och lyxig äppelmust med äppelsmak (såklart!) och kolsyra. Utan tillsatser och kommer i storlekarna 27,5 cl och 75 cl. Rek. pris: 27:-
 • Snickers Bites. Snickers i miniformat. De var så populära att de faktiskt sålts slut, men Testagram skickade då istället med två orginalbitar såklart – ingen ska få vara utan! 🙂 Rek. pris: 23.90:-
 • Risenta Fröknäcke Med Rotfrukter. Det här knäcket kom precis ut ur ugnen och smakar LJUVLIGT! Mixen innehåller 50% fröer och kärnor, 10% rotfrukter, majs och bovetemjöl. Man tillsätter endast olja och vatten, in i ugnen och njuter! Glutenfritt – såklart! Rek. pris: 39.40:-
 • OLW Popperi Sourcream & Onion och Cream Cheese. En ny serie av varmluftspoppade popcorn. Färdigpoppade och helt fria från palmolja. Fullkorn, fibrer och få kalorier. Jag minns att jag hört att popcorn innehåller mest fullkorn i hela världen – någon som hört desamma? Goda är de iallafall! Rek. pris: 9:-/st
 • M&M’s Choco. Tror ni vi blev överlyckliga när den här fanns i lådan eller? Här hemma är vi M&M-frälsta och det finns nog inget godis som är godare – speciellt inte under semestern konstigt nog. En riktig craving! Rek. pris: 21.90:-
 • Lypsyl Yummy Lips. Numera finns Lypsyl i en veganversion. De kommer i 3 olika smaker och dofter: Passion fruit, Sea salt och Caramel samt Sweet mint & Basil. Perfekt nu i vinter! Rek. pris: 30:-
 • Nivea Cream Care Facial Cleansing Cream. Tar hand om din hud och rengör skonsamt på djupet. Den här innehåller extra vårdande ingredienser med Eucerit och Phantenol. Sen doftar den ljuvligt också såklart! Rek. pris: 65:-
 • Presentkort på Mockeberg.com. Sist men inte minst så får du med ett presentkort på 500:- när du köper en av Mockbergs fina klockor. Mockberg är ett exklusivt märke från Stockholm – nätt, elegant och feminin design som passar både till vardag och fest. Kolla in Mockberg på Instagram @mockberg. Värde: 500:-
 
I samarbete med Testagram. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Anonym

  Åh, jag är så himla sugen på att testa, men eftersom jag inte tål gluten undrar jag om det brukar vara mycket produkter som är glutenfria med?

Annons