Looplista för 2016/2017. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Looplista för 2016/2017.

Hej på er! 
 
Vet ni vad det är dags för? En NYÅRSLISTA! 
Det här året kör vi en loop-lista, vilket betyder att den här listan är hittad hos Carolina. Hon har svarat på 2 frågor och skrivit två frågor. Jag ska svara på alla 4, men även lägga till 2 och sedan skicka vidare den till nästa person. I slutet kommer den tillbaka till Carolina igen – en loop 🙂 
Det blir väl kul?! Här kommer svaren! 
Looplista för 2016/2017
 
1. Vilken månad under 2016 var din favorit och varför?
Åh, min favoritmånad var absolut semestermånaderna, men jag skulle säga Juli. Vi hade en underbar bilresa ner till Italien och tiden där går inte att beskriva med ord. I den här månaden gjordes ju även lillasyster och det var grädden på moset. <3
2. Vilken månad ser du mest fram emot under 2017 och varför?
Maj! Då kommer lilla-lillasyster till oss om allt går som planerat. Det kommer bli gaaalet att ha 3 små töser springandes runt här hemma, men trots all tröthet, utmattning och ilska man kan känna ibland så är det så otroligt mycket värt det. 
 
 
3. Vilken månad under 2016 var mindre bra och varför? 
Ingen månad var egentligen mindre bra, men jag minns att Oktober/November-skiftet var otroligt stressigt sett till jobb här i bloggen. Det blev många samarbeten och egentligen lite för mycket för mig, men det gick ju bra ändå och hädanefter ska jag ta det lite lugnare 🙂
 
4. Vad lärde du dig om dig själv under 2016 som gjorde skillnad?
Jag lär mig varje dag om hur jag fungerar som person, men också om saker jag brinner för – saker jag vill arbeta med när jag kommer tillbaka till arbetslivet. Det är häftigt och jag tror att man blir lyckligare om man bara gör saker man tycker om – men det krävs ju att man vet vad den här lågan brinner för också! 🙂
 
Och här kommer 2 frågor som nästa person ska få svara på. Denna nästa person är Denise (som har en fantastisk blogg för övrigt – kolla in den! Och Carolinas!!) och hennes svar kommer upp redan klockan 11 idag 🙂
 
5. Vad kommer du vilja hinna med under 2017?
6. Vilka platser vill du besöka under 2017?
 
Kram.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.